2008. február 16.

Nosztalgia a köbön...


Az MTV Kultúrház c. műsorában a 2. Magyar Képregény Fesztivál után nyilatkoztunk. Aleksandar Zograf mellett, aki az esemény díszvendége volt, igyekeztünk pár okos dolgot mondani. A hangcsúszást nem tudtam beigazítani... :)



2005. február 17-én a Kultúrház stábja Bayer Antal főszerkesztőt, valamint Odegnál Róbert és Zorro de Bianco képregényrajzolókat faggatta a Fekete-fehér Képregényantológia pályázatáról. Odegnál Róbert díjnyertes figurája Nero Blanco volt, míg Zorro Pepita Ofélia figuratervével nyerte meg a Bayer Antal által megálmodott főszereplők megformálására kiírt pályázatot. A díjkiosztó ünnepségen megszólal még Futaki Attila képregényrajzoló, valamint Koszper Gábor író is.

6 megjegyzés:

Szabó Jenő írta...

Nem tudom mit lehet hozzátenni ezekhez a felvételekhez, én mindenesetre nagy örömmel látom őket a blogon. (a knet-ről letölthető változatok nyilván szűkebb kört értek el)

További meglepetést szolgáltatott számomra Fritz szakálla, melyet vizuálisan ismernem nem adatott meg korábban. :-)

Haránt Artúr írta...

én ebből a video összeállításból tudtam meg hogy Nero Blanco "metroszexuális", asse nagyon tudom mit jelent az hogy "metroszexuális", de remélem ennek ellenére jól sikerül majd elkapnom a karaktert

Szabó Jenő írta...

metroszexuális? a google és a wikipedia a te barátod:
cikk1
cikk2
Wikipedia

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

A "metroszexuális" gazdaságosabb megjelenési formája a "tescoszexuális"? :P
Jujj, de korán van mééég, bocs... :)

Névtelen írta...

Pink mondta egyszer, hogy ő meg triszexuális, de azóta se mertem utánanézni a dolognak. :D

Haránt Artúr írta...

a wikipediában hemzsegnek a rossz definíciók, nem nagyon szeretem. de már nagyjából vágom mi a m-szxuális, kábé sejtettem.