2008. április 27.

Mátyás-színpróba

hello. még a pályázat ideje alatt készítettem egy próbaszínezést az egyik oldalhoz.
Tohuvabohu-s harsány cartoon-színezés helyett most valami összefogottabb-minimálabbal próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel. igazából az összhatás kellemes lett, de talán pont emiatt be is döglik picit (Tamási Antit idézve, lelassul). tehát végső soron fekete-fehérben sokkal jobban működik. hiába, még gyakorolni kell ezt a színezősdit:)

15 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Nagyon dögös, stílusban tökéletesre csiszolt színezés!

Névtelen írta...

szerintem is nagyon jó

Haránt Artúr írta...

szeritem is nagyon jó. egyáltalán nem lassul be. látszik az átgondoltság a színezésen is, jól köszöngetnek egymásnak a színek, lent a "ba-kreccs" fakó sárgája a fenti "okos lány" felirattal, és a barnászöldek és a kékek is jól vannak komponálva. az is nagyon jó, hogy Mátyás külön színt kapott, ezt szerintem lehetne fokozni is, jól néz ki, hogy ki van emelve.

congrats again!

M írta...

aha, ezt a válaszolgatást én is felfedeztem:) értsd: nem úgy kezdtem neki, hogy á, akkor most majd én válaszolgatós színezést alkalmazok, hanem munka közben alakult ki, érzésre. jó volt rájönni arra, hogy ezekkel a válaszolgatásokkal egyensúlyi pontokat (harmóniát) lehet teremteni a képen/oldalon belül. ez most nem véletlenül lett próbaszínezés, de igyekszem az ilyesmit nagyobb tudatossággal művelni a jövőben. a bedöglés arra vonatkozik, hogy a képi világhoz valahogy nem passzol a színezés, legyen bármennyire is jól megoldott. valahogy elvesz a svungosságából, az éléből. tán mégiscsak harsányabb lehetne valamelyest

feki írta...

Javaslom, hogy az MKA demokratikus keretek közt szabaduljon meg Zorrótól és Fritztől, és válassza meg vezetőnek Lanczinger Mátyást.

? írta...

?

zoli79 írta...

Mindenesetre érdekes felvetés. De azért egy rajzból nem derül ki, milyen valakinek a vezetői készsége. (Én legalábbis ezzel csitítgatom lelkiismeretemet... :D) Vagy itt nem a rajz volt az apropója a felvetésnek?
Höhö, itt Fekivel jól kitárgyaljuk mások dógát. :)

feki írta...

Miért ne derülne ki? Egy grafológus is rá szokott jönni, ha valaki pszichopata.

Persze ennyire súlyos kórkép Mátyás esetében kizárt.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Javaslom Fekit az elnöki székbe - Kovács Pistikét az egyesület élére! :))
Bár Mátyás király, alias IV. Lanczinger sem hangzik rosszul... ;)

Az oldal egyébként nagyon bejön, szerintem nem igényel élénkebb színeket, gratula!

Felvidéki Miklós írta...

jószínben van Mátyás, Mátyás!

m írta...

hát köszi mindenkitől:)

ezt az elnökjelölős ötletet teljes egészében nem értem, de feki biztos tudja, miről beszél (...). azonban a pistikés jelölést én is szívesen támogatom, naná:)

Pádi írta...

Sziasztok!
Bocs hogy off a téma de fontos.
A díjátodón valaki elvitte a zsűripéldányokat, és azt szeretném megkérdezni nem e láttatok valakit aki véletlenül eltett egyet?
A pályázat oldalán felírták hogy ez történt de rajtam kívül már senki sem nézegeti (mondjuk jogos, minek, én szeretek olvasgatni és vissza-vissza járok) szóval ha láttatok valakit, akkor szóljatok a pályázat oldalán, vagy ha ismeritek valakinek az e-mail címét a pályázók közül adjátok légyszives tovább. Persze nem muszáj ezt csak én kérem (én aznap a tárcám és a pulcsim hagytam el szóval van saját bajom de ez már egy másik történet...).

m, abszolútelnöknemjelölt írta...

hát, nem tudom, ez ellen mit lehet tenni... akik elvitték a példányokat, remélem most boldogok:) nem hiszem, hogy becsületes megtalálóként visszasunnyogtatják a cuccot

Peter Tikos írta...

Szerintem az lehetett, aki a Trillianból lopja a Zsuzsit.

jósika szofi írta...

egy rohadék ingyenbe' gyűjtő:)