2008. április 27.

Mátyás-színpróba

hello. még a pályázat ideje alatt készítettem egy próbaszínezést az egyik oldalhoz.
Tohuvabohu-s harsány cartoon-színezés helyett most valami összefogottabb-minimálabbal próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel. igazából az összhatás kellemes lett, de talán pont emiatt be is döglik picit (Tamási Antit idézve, lelassul). tehát végső soron fekete-fehérben sokkal jobban működik. hiába, még gyakorolni kell ezt a színezősdit:)

15 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Nagyon dögös, stílusban tökéletesre csiszolt színezés!

Névtelen írta...

szerintem is nagyon jó

Haránt Artúr írta...

szeritem is nagyon jó. egyáltalán nem lassul be. látszik az átgondoltság a színezésen is, jól köszöngetnek egymásnak a színek, lent a "ba-kreccs" fakó sárgája a fenti "okos lány" felirattal, és a barnászöldek és a kékek is jól vannak komponálva. az is nagyon jó, hogy Mátyás külön színt kapott, ezt szerintem lehetne fokozni is, jól néz ki, hogy ki van emelve.

congrats again!

Névtelen írta...

aha, ezt a válaszolgatást én is felfedeztem:) értsd: nem úgy kezdtem neki, hogy á, akkor most majd én válaszolgatós színezést alkalmazok, hanem munka közben alakult ki, érzésre. jó volt rájönni arra, hogy ezekkel a válaszolgatásokkal egyensúlyi pontokat (harmóniát) lehet teremteni a képen/oldalon belül. ez most nem véletlenül lett próbaszínezés, de igyekszem az ilyesmit nagyobb tudatossággal művelni a jövőben. a bedöglés arra vonatkozik, hogy a képi világhoz valahogy nem passzol a színezés, legyen bármennyire is jól megoldott. valahogy elvesz a svungosságából, az éléből. tán mégiscsak harsányabb lehetne valamelyest

Névtelen írta...

Javaslom, hogy az MKA demokratikus keretek közt szabaduljon meg Zorrótól és Fritztől, és válassza meg vezetőnek Lanczinger Mátyást.

Névtelen írta...

?

Névtelen írta...

Mindenesetre érdekes felvetés. De azért egy rajzból nem derül ki, milyen valakinek a vezetői készsége. (Én legalábbis ezzel csitítgatom lelkiismeretemet... :D) Vagy itt nem a rajz volt az apropója a felvetésnek?
Höhö, itt Fekivel jól kitárgyaljuk mások dógát. :)

Névtelen írta...

Miért ne derülne ki? Egy grafológus is rá szokott jönni, ha valaki pszichopata.

Persze ennyire súlyos kórkép Mátyás esetében kizárt.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Javaslom Fekit az elnöki székbe - Kovács Pistikét az egyesület élére! :))
Bár Mátyás király, alias IV. Lanczinger sem hangzik rosszul... ;)

Az oldal egyébként nagyon bejön, szerintem nem igényel élénkebb színeket, gratula!

Miklós Felvidéki írta...

jószínben van Mátyás, Mátyás!

Névtelen írta...

hát köszi mindenkitől:)

ezt az elnökjelölős ötletet teljes egészében nem értem, de feki biztos tudja, miről beszél (...). azonban a pistikés jelölést én is szívesen támogatom, naná:)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Bocs hogy off a téma de fontos.
A díjátodón valaki elvitte a zsűripéldányokat, és azt szeretném megkérdezni nem e láttatok valakit aki véletlenül eltett egyet?
A pályázat oldalán felírták hogy ez történt de rajtam kívül már senki sem nézegeti (mondjuk jogos, minek, én szeretek olvasgatni és vissza-vissza járok) szóval ha láttatok valakit, akkor szóljatok a pályázat oldalán, vagy ha ismeritek valakinek az e-mail címét a pályázók közül adjátok légyszives tovább. Persze nem muszáj ezt csak én kérem (én aznap a tárcám és a pulcsim hagytam el szóval van saját bajom de ez már egy másik történet...).

Névtelen írta...

hát, nem tudom, ez ellen mit lehet tenni... akik elvitték a példányokat, remélem most boldogok:) nem hiszem, hogy becsületes megtalálóként visszasunnyogtatják a cuccot

Peter Tikos írta...

Szerintem az lehetett, aki a Trillianból lopja a Zsuzsit.

Névtelen írta...

egy rohadék ingyenbe' gyűjtő:)