2008. november 9.

EGYOLDALASIZÉ


Hamarosan jön a Hungarocomix megint, ezt egy éve egy haverom csinálta HC-n, gondoltam megosztom veletek. A gyerekeknek kikészített lapra készült, amin csak a panelek vannak felosztva és bubik vannak, és volt olyan rendes, hogy nekem adta (pedig nem is kértem... mindegy). Először csak átfutottam, aszittem összevisszaság, aztán pár nap múlva egy HC-ról szerzett Rohamba becsúsztatva megtaláltam, elolvastam másodszorra, harmadszorra, sokadszorra és nem értettem továbbra sem de egyre jobban röhögtem :) . Remélem nálatok is betalál.

7 megjegyzés:

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Bocs, Artúr hogy ide írom, de értelemszerűen a legfrissebb poszthoz a legésszerűbb: nem Feki szokásos fikája miatt kellett törölnöm az előző Bankrupt klipes posztot – azt már megszoktuk, életünk része, ráadásul ezúttal igaza is volt :) –, hanem mert voltam olyan türelmetlen, hogy szombat este nem vártam meg a választ a zenekartól és a tudtuk nélkül tettem fel a YT-ra a klipet.
Balázs ma reggel olvasta csak a levelem és megkért rá, hogy szedjem le a cuccot, mert ez a kezdeti próbálkozás emléknek még elmegy, de a publikációhoz már túlságosan gyenge. Talán nem véletlen, hogy a neten nem is tették elérhetővé.
Ezúton is elnézést tőlük, mindjárt a YT-ról is törlöm! :I

Ha valakit érdekelnek a vállalható klipek, akkor az itt tudja megtekinteni őket:
http://www.youtube.com/user/roccobankrupt

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Az egyoldalas pedig szerintem is jópofa, pihent agyú szösszenet – gratula a haverodnak! :))
A figurákról kicsit Wulffmorgenthaler ugrik be, nagyon bírom a stílusát.

LM írta...

hehehe, nekem tetszik.

Szabó Jenő írta...

Gondoltam, hogy LMnek tetszeni fog, de nekem nem jön be. azaz DE! :)

Haránt Artúr írta...

nem örülök hogy tetszik. DEE! :)

Zorro!

az a punk klip ami "igényesen" néz ki az kamu, vagy az a punk szám ami a klesszik "kétakkordnál" többet akar elérni, detto :). de.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Artúr, milyen igazad van! :))

Cserkuti írta...

Ezek a rajzok tetszenek.