2009. május 13.

Kalandra fal!

35 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érintőlegesen jegyzem meg, hogy Tomcat hites barátnéja zsidó származású...

H

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Tudjuk, tudjuk... :) Egyébként pedig elképesztő. :O

Peter Tikos írta...

Mussolini felesége is zsidó volt, de nem értem, hogy jön ez most ide. Fekete Pákó nem az. Mondjuk arra kíváncsi lennék, Zorro prezentálásában hogyan mutatna a Dávid-csillagon átpréselődött Tomcat :)))
A képsor egyébként zseniális :))) Bár a műsort szerencsére csak plakátokról "ismerem", de neten már láttam ilyet, ha jól emlékszem, Japánból.
Folytatás(ok)hoz nincs kedved, Zorro?

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Huhh, ez lehet, hogy akkor félreérthető.

1. Tomcat szerencsétlen/beitatott Pákót olyanokra vette rá, amikről elég nagy valószínűség szerint gőze sem volt. A poén erre a nem igazán helyén kezelt, üszkve „kiprodukált" produkcióra reagál – mint kényelmetlen szitura.

2. Egyik celeb sem élvezi a „támogatásomat".
Medveczky ragyogó táncos volt anno – nem most.
Az, hogy egy köztörvényes bűnöző valamifajta ikonként kezd el „értelmeződni", számomra felháborító és abszurd.
Pákó biztos nagyon helyes faszi, de hogy valaki kizárólag azt tudja felmutatni, hogy X-szer megrázta a s*ggét vagy még X-szer megpróbálta elsajátítani a „kocsog" kifejezést, számomra a nullával egyenlő.

Ergo: jelenségekre reagáltam – ha nem lenne tiszta.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Peti, préselődéseket direkt nem akartam produkálni. :))

A vicc, hogy ez a műsor annyira sz*r, hogy egyet sem tudtam végignézni – csak poénkodni vele. De persze ehhez meg kellett néznem a honlapját. :S

Peter Tikos írta...

A Tomcat vs Pákó afférra emlékszem, leesett. Nem gondoltam, hogy támogatod a celebeket. Számomra minden teljesen tiszta :)

Csacso írta...

Szalagcím: az ex elnök megindult a lejtőn!
Hova züllik Zorro? Már alkohol tartalmú műsorokat is promózik…
;)

Névtelen írta...

"1. Tomcat szerencsétlen/beitatott Pákót olyanokra vette rá, amikről elég nagy valószínűség szerint gőze sem volt. A poén erre a nem igazán helyén kezelt, üszkve „kiprodukált" produkcióra reagál – mint kényelmetlen szitura."
Na mostmár értem a svasztika szerepét. Totál félreértettem, de utánajártam az esetnek azóta. Tévét kéne néznem néha, akkor nem lennék tájékozatlan bulvár ügyekben.

H

vassrichard írta...

Ja...jó lett. De inkább azt a jó kis, háborús képregényt csináld.
Ezeket a flötty, magyarsztárokat hagyd a fiókba.:))

Cserkuti írta...

Az említett bulvársztorit nem ismerem. Abból az derül ki, hogy Tomcat valójában nem is antiszemita?

Remek rajzok, kiválóan megfogott karakterek, ütős összhatás. Mégis... Ricsivel kell egyetértenem: ezt az energiát méltóbb dolgokra is fordíthatnád.

vassrichard írta...

Ejjh...nehogy félreértsd ezt.
Csak azok a cuccok, tényleg annyival jobbak.:)

Zsoldos Péter írta...

Ez az igazi interaktív tv-zés :)
Gratula Zorró! Szerintem marhaság lebeszélni bárkit bármiről. Ha egy ötlet kipattan, nem jó visszagyömöszölni a fiókba.

vassrichard írta...

Jóvanna...igaz ez is.

Haránt Artúr írta...

hehe, még elnéztem volna pár celebfalat :)

megmondó bá írta...

szerintem már csak azért sem fiókba való egy ilyen cucc, mert kis hazánk celebakárkicsodái, akik általában abban versenyeznek, hogy melyikük a nagyobb szégyen, megérdemlik, hogy valaki ilyen módon is "törődjön" velük. eleget simogatják őket a mindenféle TV műsornak csúfolt takonyrakásokban, nem árt, ha kapnak némi "jól szituált" sallert:)

Névtelen írta...

fekete pákó, fehér róka, csatlakozom mint rózsaszín majom.




Símio da Cordarosa

Névtelen írta...

sztem egyébként Pákó és Tomcat között nincs számottevő különbség.
A far himbálása megnyílvánulhat többféleképpen is.



Símio da Cordarosa

Névtelen írta...

"A far himbálása megnyílvánulhat többféleképpen is. "

Pl alkotó tevékenységnek álcázva?

H

Névtelen írta...

...az attól függ kedves HÁ. Vannak emberek akik önkifejezvén alkotnak, és vannak akik saját személyük szürke gyurmaságát tompítandó alkotnak, asszem az utóbbi lehet a farhimbálás, illetőleg a szellemi pénisz lengetés. Nevezzük bárhogyan.



Símio da Cordarosa

vassrichard írta...

ÁÁÁ...Zorro. Remélem, h nem bántottalak meg ezzel a dologgal. Jöhetne már ide vmi szótenger részedrol.:)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

:))) Dehogy bántottál, Ricsi! Bocsánat, csak nem voltam egy ideig gép előtt, tegnap is csak a mailjeimet csekkoltam – aszt' máris hiányzik a szóf*sásom, mi? ;)

Neked és Dávidnak is igaza van abban, hogy ezalatt az idő alatt mondjuk már befejeztem volna egy hollós oldalt (ugye-ugye :), de megnyugtatásul mondom, hogy azok is készülnek, sőt, újabb forgatókönyvet fejezek be hamarosan, miután a Mátyás király képregény-antológiát a minap sikerült leadni a nyomdába.

Ilyenkor viszont az történik, amit Zsoldos kollega is említett: félálomban valami marhaság beveszi magát az egyébként bulvármentes gondolataimba és amíg ki nem rajzolom magamból, ádázul foglalja a helyet a többitől. :)

Mellesleg nem hiszem, hogy bárkihez mérten is méltatlan volna néha elsütni egy-egy ilyen könnyedebb képsort, hiszen akkor Marabun, Göndöcsön, Fekin vagy éppen Zsoldos Petin is számon lehetne kérni, hogy miért is választja témájául a napi politikát vagy a valóban bóvli celebvilágot.

vassrichard írta...

Ok. Az volt még eszembe, amikor írtam, hogy te aztán be szoktad vállalni rendesen az éjszakázásokat, hülye határidőket, ingyérmelókat...stb. Aztán- lazításképp- itt van ez is fentebb.:)
Szerintem Dávidnak is vmi hasonló lehetett a gondolattya.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Muhahaha! Éppen most hívott egy ismerősöm, hogy Balázs a haverja és mutatta neki a képsort – nagyon tetszett nekik. :))
Sőt, Mary Zsuzsinak is mutatta a korábbit, neki is bejött. Az utóbbi elég hihetetlen. :)

Haránt Artúr írta...

ha celeb fejjel gondolkodnék akkor azt tartanám szem előtt, hogy legyek permanensen a köztudatban, mer ebből élek. ha van esze Mary Zsuzsinak akkor jóhogy tetszett neki. én pölö Mary Zsuzsiról nem is hallottam az újrafelbukkanásáig (ami nekem csak simán felbukkanás volt)

még asse lepne meg ha maga Pákó fizetett volna Tom(phöjj)catnak, aki ugye mestere a figyelemfelkeltésnek :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Hát ez nyilvánvaló. Mármint hogy a köztudatban tartás mindenekfelett! ;)
„A jó ízlés, drágám, az nevetséégees, a botrány, a botrány az egészségees!" (A.E. Bizottság :))

zoli79 írta...

Vagy Oscar Wilde... :)
Egyébként ki az a Mari Zsuzsi?

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Igaz, ez Wilde is lehetne – azaz nyúlás. ;)

Ahogy Artúr, én sem tudtam róla semmit, egészen addig, amíg fel nem bukkant újfent. Pedig én Konczért rajongtam, az unokabátyám Zalatnayért – egyszóval képben voltunk valamennyire.
Mary Zsú :)) állítólag nagy sikereket könyvelhet el még a boldog átkosból, a személyéhez köthető az „Almát eszem, ropog a fogam alatt" sláger, ami egyrészt remekül passzol a műfogsorrögzítő reklámhoz, bár én csak a 90-es évek végén, az Angyal Bárban hallottam először a Posta Irén nevű travesztitől :)

Nero Blanco írta...

Így múlik el a világ dicsősége...
Mary Zsuzsa egyetlen slágere a "Mama" volt, ezen kívül csak arról ismerte az ember, hogy Dobos Attila felesége, és vele együtt lécelt le Németországba.
Az "Almát eszem" nem az ő száma volt, hanem Magay Klementínáé.

zoli79 írta...

Mama, Almát eszem... több könyvet is olvastam a témában, de úgy tűnik nem véletlenül nem jegyeztem meg a hölgy nevét. Milyen "dicsőség"? :P

Nero Blanco írta...

Hát azt nem tudom, hogy te miket olvastál a témában, de nekem ez a lemez megvolt Magay Klementínától. És nem mellesleg bírtam is, ellentétben Mary Zsuzsival, akitől kiütéseim támadtak már akkoriban is (13-14 éves lehettem).

Megtaláltam a korabeli "klipjét":

http://videa.hu/videok/zene/magay-klementina-almat-eszem-fesztival-klip-magyar-5fnp1j8vf03hiKSc

(Ettől még persze később énekelhette akár Mary Zsuzsi is. Egy utalást találtam erre a neten, 2002-ből.)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

:))) Mik vannak!? De valóban, Tóni tudja helyesen – bár én Klementínáról csak akkor hallottam, amikor Foxi Maxi az „Ó te drága Klementínát" dúdolta anno.
A klipben viszont a hölgy elég marcona – még ha nem is jött el a kedves és mint megkergült szú, úgy járkált a szobában. :P
Bár az már egy jó pont, hogy kissé „konczos".

zoli79 írta...

Tóni, félreértesz: nem Mari Zsuzsinak tulajdonítom ezeknek a slágereknek az eredetijeit, csupán az itt felhozott slágerek alapján megjegyeztem, hogy nem bánom, hogy soha nem tudtam a nevéhez semmit se kötni.

vassrichard írta...

Zorro...akkor visszatérnék, az alternatív2.világháborúhoz:)...lesz belŒle vmi?

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Ha már így kérdezed... :)

Jelenleg több alternatíva van. Ilyen az, amikor a bőség zavarában lubickol az ember – miközben persze pénzt is kéne keresni. :(

Amiről te kérdezel, az a Bétaville, amihez még tavaly írtam egy kb. 30 oldalas szinopszist, de az állapotát tekintve igencsak tisztázásra szorul – a konkrét forgatót itt még nem is kezdtem el. A téma miatt jegelem egy időre, mert a Horthy-korszak megidézése – még ha olyannyira fantasztikus és fikciós közegbe is helyezem – ölég necces manapság. Nem beszélve a meleg szerelmi szálról, ami nyilván vörös posztó lesz egyesek szemében és a korszakra vetítve pedig kimondott provokációt is beleláthatnak. Amíg egy történész haverommal nem egyeztetek, addig pihentetem. (Itt a különböző szerkezetek és a fikciós környezet megtervezése is komoly feladat lesz.)

Vogellel viszont elég jól haladok, az első 30 oldal forgatóját a múlt héten fejeztem be, így már látom, hogy valószínűleg 46 oldalas lesz az első rész. Figuraterveket hamarosan szállítok.

Elkezdtem írni és „figurálni" viszont egy 50-60 oldalasra tervezett, kisalakú kötetet, ami Danse Macabre munkacímmel fut. Ez egy balerina és egy bábkészítő fiú szerelmét meséli el és a mai Budapesten játszódik. Hallgattam Tónira és Zoli79-re: egyszerű rajzok ff-ben és inkább a történet dominál majd.

A Hollóval is kéne haladnom, nyáron szeretném befejezni, illetve készen van a Katalán torony forgatókönyvem, amihez a jövő héten fotózok.

Hab a tortán, hogy újabb figuraterveket kellene még küldenem Gabriel Delmasnak a közös képregényünkhöz, de mivel egy lusta disznó vagyok, ráadásul mindig valami új projektbe fogok, ki tudja meddig vár még türelemmel... :(

„Röviden" ennyi – és köszönöm az érdeklődést! :)

vassrichard írta...

Kimerítö:)