2009. július 13.

Képregény a Rúna Táborban!

A Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület meghívója:

Ezúton sok szeretettel meghívunk Titeket a 2009-es Nyári Rúna Táborba, ahol idén is rengeteg színes programmal várjuk a hozzánk látogatókat. Egyesületünk komolyan foglalkozik a hazai szubkultúrák megismertetésével, épp ezért idén, táboraink történelmében immáron másodszor kerülhet sor arra, hogy a képregényes esemény is szerepet kapjon nálunk.

Idén a Magyar Képregény Akadémia fog egy kerekasztal beszélgetés keretein belül előadást tartani: többek közt bemutatják munkásságukat, és tartanak egy bemutatót a képregénykészítés menetéről is. Vendégeink Fritz Zoltán, Felvidéki Miklós és Tikos Péter lesznek.

Az idei tábor Augusztus 2-től 8-ig tart, s mint ahogy az már tőlünk megszokott, ezúttal is a gyömrői Teleki-kastélyban lesz megrendezve. Az MKA képregényes programja Augusztus 6-án lesz megtartva, a délután folyamán. Ezen kívül hamarosan felkerül még két pályázat is a honlapunkra, az egyik egy forgatókönyvíró pályázat, valamint egy irodalmi pályázat.

További információk, valamint a jelentkezési lap megtalálható egyesületünk honlapján. A tábor részletes programjáért pedig klikk ide!

Nincsenek megjegyzések: