2009. november 17.

Bábel verme

Az ezeréves fennállását ünneplő ország fővárosában mindenkit magával ragad a mesés fejlődés ígérete. Világraszóló csoda lesz az új földalatti is, mely elsőként fog utasokat szállítani az öreg kontinensen. Budapest mélyén azonban sötét titkok lappanganak, melyek vérré változtatják az építők verejtékét.

Kemenes Iván és Varga Péter, az Alfabéta-díjas szerzőpáros 2009 karácsonyára elkészítette második "egész estés" képregényét, mely a Navigátor és a Pestblog után a Roham kiadó harmadik, hagyományos amerikai comic book formátumot követő kiadványa.

Borító: Színes, puhafedeles
Oldalszám: 36
Ár: 790

Bábel verme építkezési napló

3 megjegyzés:

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Már a Roham oldalán is felfigyeltem az ajánló oldalakra – igazán ígéretesnek tűnik! :P

A színes formátum jót tett neki, bár én a Stroboscopát is nagyon élveztem.

Gratulálok, fiúk!

Scorba írta...

köszönjük szépen, megindító hogy itt is megemlékeztek róla... :)
reméljük, tetszeni fog!

Cserkuti írta...

Én is gratulálok!

Először leginkább a borítóhoz akartam, de aztán láttam (az építési naplóban, de még nem értem a végére), hogy ehhez nem, vagy csak részben nektek kell (a jó választás jelentőségét sokan alábecsülik, pedig tényleg nem könnyű megtalálni a megfelelő embert adott feladatra).

A hangulat és a történet a bevált úton halad. Nagyon helyes! A harmonikus színhasználat szépen összefogja, egységben tartja a rajzokat, akárcsak a vaskosabb, némileg szecessziós hatást mutató kontúrok a befoglaló formáknál.

Ezzel már komoly esélyetek lesz veszíteni az Alfabétán!
(Mivel ezt csak félreérteni lehet, meg sem próbálom megmagyarázni.)