2010. november 14.

Leonardo da Vinci meséi

A kötetben a Magyar Képregény Akadémia következő tagjainak illusztrációi találhatók, s lesznek megvásárolhatók az aukción:

4 megjegyzés:

máté írta...

artúr, még beleraksz néhány vektort, tiszta james jean lesz a végeredmény.
amúgy tetszik az összes illusztráció.

Haránt Artúr írta...

kösszép! nem volt célom, de elképzelhető hogy hatással volt rám, mert sokat szemfagyiztam james jean képein korábban

lehet talán a felsorolásszerű kompozíció miatt (térben mindig béna voltam), meg amiatt lehet ilyen hatású mert hagyományos technika számítógép kombóval

Csacso írta...

Előzetesen is ígéretes kiadvány látszatát keltette, mikulási ajándékomnak is tökéletes, kedvező ár… Szóval (mondhatni) kötelező esemény volt. Uránia bejárata vörös szőnyeg nélkül kevésbé hivalkodó annak, aki kevésbé ismeri ;) Emeleten a kávézóban már „minden a helyén volt”. Bevezető folyosón az alkotások kiállítva, beljebb a kiadvány átvehető-megvehető (ja, kötelezővé tenném, az 50% os kiadói kedvezményt). A kiadvány: szép, jó, kellemes illatú :) A jelenlévő és általam ismert alkotóktól begyűjtöm a dedikálásokat. Megnézem a kiállítást, egyik kedvenc Szalma Edit víz alatti szamara. Megállapítható, hogy a kikiáltási ár képzésénél az alkotás alapanyaga és mérete számított 99% ban. Lévai Balázs korrektül végigviszi az aukciót. Minden alkotás elkel, minimum a kikiáltási áron. Komolyabb pörgése Rofusz Ferenc vadászsólymának volt. A licitálók közt volt több féle irányultság. Volt, aki adományként gondolt az alkotásra, volt gyűjtő, egyéb. Kiállítást nézve hallottam ilyen párbeszédet: „Igazgatóúr lefényképezzem az alkotással? Majd ha megvettük.”
Szóval kellemes délutáni program volt, köszönöm!
A helyszínen készített képeim:
http://dl.dropbox.com/u/10719464/2010Nov15_Urania-LeonardoMesei_Csacso.zip

Cserkuti írta...

Hú, Csacsó, köszi a beszámolót, a képeket, meg persze, hogy ott voltál.