2010. december 21.

MKA a HVG-ben

Bevetésen a Képregény Akadémia gazdasági-közéleti kara, avagy a HVG év végi számában olvasható három egyoldalas képregényünk.


Matheika Gábor: Buli
Fabe & Haránt Artúr: Azóta
Lanczinger Mátyás: Tizenharmadik
A forgatókönyvek Szabó Jenő munkái


A lap a HVG szokásos év végi dupla, 51-52. heti összevont száma, azaz a karácsonyi/év végi lap, kb. 160 oldalon, vagyis nagyjából másfél-kétszer olyan vastag, mint az átlagos szám - van benne egy Év krónikája összeállítás, ami kb. 40 oldal, magyar és nemzetközi eseményekkel.

A lap hivatalos megjelenésének időpontja szombat, de elvben már szerdán érdemes lehet keresni az újságárusoknál. Év végéig biztosan kinn lesz a standokon, hacsak el nem kapkodjátok.

5 megjegyzés:

Szabó Jenő írta...

Szeretném megerősíteni, hogy már kapható a HVG-nek ez a bizonyos száma a standokon. A képregények tényleg hiánytalanul benne vannak, és a kiadás módjától sem határolta el magát egyik alkotó sem. :-D

A képregények sorrendje pedig pont az, ahogy fent beletrafáltam. (A sorrendet fent egyébként úgy alakítottam ki, hogy a létrejövő forma, az a lehető leginkább emlékeztessen egy karácsonyfára.)

Gondolom összességében hasznos évmilliókat spórolok meg azzal, hogy elárulom, hogy a 150. oldalon kezdődünk.

Szabó Jenő írta...

Állítólag ez a HVG szám már iPad-en is olvasható. De csak ezért ne vegyetek iPad-et szerintem.

Szabó Jenő írta...

Update. Ennek a számnak csak egy része van benne az iPad-os HVG-s alkalmazásban, vagy legalábbis a labirintusmenüből nem sikerült előcsalni a képregényeket.

Peter Tikos írta...

Szóval most itt menőzöl a karácsonyra kapott iPadeddel :)

Szabó Jenő írta...

Szívesen menőznék, de valójában egy barátomé. Tudom, most menőzök a menő barátaimmal.