2010. december 27.

Pinkhell - kiállításfotók

Régóta esedékes posztot pótolok most. A PINKHELL kiállítás werkfotóit – amiket Mátyás és Aszter készített –, illetve a megnyitón készült, Csacso által kattintott felvételeket teszem elérhetővé a nagyérdemű számára. Mazsolázgassatok!
 Mátyás képei a csütörtöki és pénteki rendezésről:

Fritz Zoli lekezeli Dávid nőjét

Urológia a Bartók Béla úton

A nap végére egyre több lett a zombi

Ragadozó

Forródrót

Kegyetlen manikűr

Pink-sika

Pillér

Csizmás kandúrok

Perspektíva

Blue(s)trip

Népszabi-díjas Mátyás-fotó :)

Conan a farnál

Radiátor Lady

Új-hullám

Szentháromság

Aszter fotói a szombati napról:

Szombat esti körkép

Fejlécel

Madarat lehetett velem fogatni

Végső simítások

Pernye és hulladék

Panoráma

Akasztottak

Mélyponton

Barbárok

És végül Csacso felvételei a megnyitóról:

Étlap

Lévai Balázs megnyitja a kiállítást

Magamhoz ragadom az öt literes, homokfúvott ajándékot

Nagy Marci és Mátyás pózolnak


7 megjegyzés:

Haránt Artúr írta...

azé az a csúszócsomós kötél kicsit télleg durva a Bluestrip figurák mellett

tudom, hogy minálunk ebben a térségben ennek nincs olyan történelmi előzménye, ami miatt ez érzékeny pont lenne, de azért remélem el lett távolítva mellőlük

LM írta...

helló, köszi a beszámolót:)

a kötél valóban vicces, bár soha nem tűnt volna fel, ha mások nem hozzák szóba:)

amúgy a középső adag képhalmot (szombati nap) nem én fotóztam ám

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Igaza van Csacsonak és Artúrnak, sajnos egyáltalán nem vicces, igen kellemetlen asszociációkat kelt éppen ezekkel a figurákkal. Mármint annak, aki észreveszi.

Elnézést kell kérnem és ha elérem a galériát, intézkedem is, hogy próbálják meg leszedni vagy legalább eltüntetni a láda mögé.
Nyilvánvaló, hogy nem direkt került az egyébként pusztán funkcióval és nem üzenettel bíró kötél mellé Artúr munkája és bizony abban a hulla állapotban egyedül arra tudtam már csak figyelni, hogy a technikus a megfelelő magasságba és lehetőleg
Tehát csak arra, hogy fent legyen időre az anyag. Ha nincs ez a fotó, észre sem veszem – és így remélem, mások sem vették észre.

Még egyszer: bocs, Artúr, ha mást nem, beszaladok hétfőn és magam teszem el az útból! :(

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Matyi, köszi, hogy szóltál! A szombati napot valóban Aszter fotózta – javítom. ;)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csak nem fejeztem be a mondatot:
„Nyilvánvaló, hogy nem direkt került az egyébként pusztán funkcióval és nem üzenettel bíró kötél mellé Artúr munkája és bizony abban a hulla állapotban egyedül arra tudtam már csak figyelni, hogy a technikus a megfelelő magasságban és lehetőleg NE FERDÉN HELYEZZE EL A FIGURÁKAT."

Haránt Artúr írta...

ebből ne csinálj problémát!

egy fotón, ami fix nézőpontból látszik lehet feltűnőbb az ilyesmi, mint élőben. másrészről nincs szándékosság benne, csak a látvány hat kellemetlenül. a tartalma csak akkor lenne azonos a látvánnyal, ha szándékosság lenne benne

úgyértem: aki ebből azt következteti ki, hogy az MKA = KKK (sic), az hölye :)

nem akarok érzékeny témákat feszegetni, de picit olyan ez mintha a Szivárványköz mellett egy rózsaszín háromszög lenne, ugyancsak valami hülye véletlen folytán. de abban az esetben is nevetséges lenne azt hinni, hogy "vagonba akarnád küldeni a buzikat" :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Ez csak a fotón ilyen szembeszökő. Komolyan, gőzöm sincs, minek a rögzítésére szolgál az a hurok, de biztos, hogy funkciója van. Igyekszem abba is helyeztetni, de ez már csak szilveszter után fog menni. Nagyon sajnálom, hogy rossz szájízt kölcsönzött ennek az egész kis pofás projektnek.

A rózsaszín háromszög hasonlat egyébként csak majdnem stimmel – tényleg nem a kötözködés miatt említem. Sok száz, ezer – érdekvédelmi és kulturális – meleg lap használja, sokszor a logójában is. (Én is tűztem már ki tüntetésen és nem a haláltáborokra tett cifra utalásként.)
Elég „perverz", külsős számára minimum zavaró módon hathat, hiszen valójában az internáló táborokban volt kötelező a magamfajtákra, mégis, valahogy az érdekvédelem, a jogegyenlőségért folytatott harc szimbólumává is vált – persze az idők során.
Itt lehetne egy morfológiai értekezést nyitni arról is, hogy a sárga csillag végül is a Dávid csillag, amit...
Szóval ez a két szimbólum nagyon más, mint feketék mellett hurkolt kötelet látni, esetleg lángoló keresztet.

Egyébként azért tettük Dáviddal kezdő képnek a tiédet, hogy az „átlagos” galérialátogató egy ilyen mívesen, artisztikus gonddal kivitelezett, eredeti oldallal találkozzon először, ha belép az egyébként képzőművészeti profillal rendelkező galériába. Emiatt talán le is maradt a legtöbb fotóról, de hidd el, hogy elsőként téged pillant meg! ;)