2009. február 4.

Kultyúr* mixin’


Turntable kultúra és képregény: Nincs a kettő között sok kapcsolat ugyan, de jól passzolnak egymáshoz. Mindkettőben olyan felsorolások és ritmusok vannak, amelyek valahol mégis hasonszőrűvé teszik szegről-végről a kettőt. Ami miatt posztolok ezügyben, az Dj ZedVantz legutóbbi mixe, amit egy stílusos képregényes lemezborítóval tettek közzé a Rhythm Incursionson (a korábbi Turntable jazz mixét is ajánlom, képregényes vonatkozástól függetlenül). Tudom, volt már sokkal korábban hasonló, de ez a cucc fresssh (jó, mondjuk már 1 hónapos...)

*Gyula ©

enjoy!

5 megjegyzés:

LM írta...

yo, crumb!

Miklós Felvidéki írta...

yo eredeti American Splendor comic sanssal átírva, szégyen gyalázat. Monnyuk fasza, hogy Harvey Pekar kerül egy dj lemezboritójára :D By the way jó a California Soul remix.

LM írta...

helló dez
jó a blogod
érdemes kürölnézni arrafelé

Haránt Artúr írta...

asszem Dez esetét hívják a nagyokosok rögeszmeszmének :)

arrafelé komoly problémák lehetnek njugaton, ha ilyen "problémával" is van idő foglalkozni :).

a selector mint olyan (modern nevén DJ, magyarosan déjé) újra felhasznál, összeválogat, újra értlemez, ez manapság totál kezd eltűnni. egy olyan oldalon mint a RI ez csak poén, máshol is láttam már képreégny átszinkronizálást, nem kell komolyan venni. sztem jópofa.

egy betütipus elleni propaganda meg (szerintem) nerdséget keményen súroló szobaforradalom nyugati felsőközéposztálybeli fiataloknak :)

még jó hogy egy szót sem ért ebből :). további jó küzdelmet DEZ! ne add fel!

Haránt Artúr írta...

megkövetem Dezt. összekevertem a blogot a linkkkel (vagyis nem néztem meg elsőnek a néve alatti blogot)

a blog (a névre kattintva, nem a linkre) télleg nagyon frankó! érdemes megsasolni :)